Sinun kiropraktikkosi

Keijo Autio

Sinun kiropraktikkosi

Keijo Autio D.C./ft

Valmistunut 2007 Kiropraktikoksi D.C. (Doctor of Chiropractic) New York Chiropractic Collegesta (NYCC), New Yorkista, Yhdysvalloista.
Hän on valmistunut 1997 fysioterapeutiksi Helsingin IV terveydenhuolto-oppilaitoksesta sekä urheiluhierojaksi 1991 Kuortaneen urheiluopistolta.
Hän on Suomen kiropraktikkoliiton sekä Suomen  fysioterapeutti liiton jäsen ja kuuluu Valviran ylläpitämään rekisteriin (Terhikki) terveydenhuollon ammattilaisista.

Vuosituhannen vaihteessa toimi Suomen pikaluistelumaajoukkueen fysioterapeuttina maailmancupin osakilpailuissa. Keväällä 2015 hän oli lihashuoltajana Sveitsin nuorten pikaluistelumaajoukkueen Mallorcan pyöräilyleirillä sekä toimi heidän kiropraktikkonaan pikaluistelun nuorten MM kilpailussa Helsingissä Keväällä 2017.

Kiropraktikko Keijo Autio D.C. toimii Keravalla. Hän tarjoaa hoitoja tuki- ja liikuntaelin ongelmiin 28 vuoden kokemuksella.
Tutustu myös: European Chiropractors’ Union (ECU) sekä www.nycc.edu.

 

Kirofysio

Kirofysio toimii Keravalla seunalantie 8;ssa, torikadun ja seunalantien risteyksessä. Fysioterapiakoulutuksen ansiosta kaikilla potilailla on oikeus saada hoidoista KELAN korvaus, mikäli he saapuvat vastaanotolle lääkärin määräämän fysioterapia lähetteen kanssa. Vastaanotolle voi tulla myös ilman lähetettä.
Voit varata ajan kiropraktiseen tai fysioterapeuttiseen hoitoon soittamalla tai tekstiviestillä Keravalle 050 505 0621.

Kiropraktinen hoito

Keijo käyttää aina kiropraktisessa hoidossa perinteisiä paljain käsin suoritettuja manipulaatiotekniikoita. Asiakkaan ongelmista riippuen hän voi lisäksi käyttää erityisesti kiropraktisiin tekniikkoihin kehitettyjä mekaanisia laitteita, (mm. Flexion/distraction table, Activator, drop table, AccuStim insrument).

Kiropraktisten manipulaatio ja mobilisaatio tekniikoiden lisäksi hän käyttää myös paljon oppimiaan erilaisia pehmytkudos tekniikoita.

  • Graston technique: metallilastoin hoidetaan lihaskalvoja ja arpikudoksia
  • Nimmo technique: lihasten triggerpistetekniikka
  • ART- Active Release Tecnique
  • Myofascial release technique
  • Neurodynaaminen mobilisaatiotekniikka
  • Teippaus
  • Applied kinesiology: sovellettu kinesiologia
  • Akupunktio

Hän käy säännöllisesti vuosittain lisäkouluttautumassa koti- ja ulkomailla niin kiropraktisiin kuin fysioterapeuttisiinkin hoitoihin.

Kotielämää Vantaalla

Asuu Vantaalla puolison, kolmen koiran (2x Jack Russel terrieri ja kultainennoutaja) sekä yhden hevosen kanssa.  On intohimoinen vapaa-ajan kalastaja ja nauttii veneilystä, mökkeilystä ja kaikenlaisesta retkeilystä sekä matkailuautoilusta pohjoisnorjassa. Nuorempana hän on harrastanut kilpailumielessä pyöräilyä ja salibandyä.

Comments are closed.